3D-rendering smartfona HTC M8 Prime otkriva sve karakteristike dizajna

Na internetu su se pojavile prva trodimenzionalna verzija prikaza smartfona HTC M8 Prime. Glasine o novom modelu su se pojavile pre nekoliko meseci, a, navodno, njegova najava može se odvijati u bliskoj budućnosti. Međutim, ovom prilikom postoje različite pretpostavke, jer upućeni izvori ne isključuju predstavljanje novih modela u julu i septembra.

HTC-M8-Prime-04-image(1)

Kao što se očekivalo, HTC M8 Prime je premium verzija modela HTC One M8, iako će u nazivu novog modela prema izvoru @evleaks biti uklonjena reč «One». Međutim, pre objave stvari se mogu mijenjati, a konačni naziv novog smartfona će biti znatno drugačija od sadašnjeg.

Prime

Prema glasinama, HTC M8 Prime će dobti kućište koje je izrađeno od neobične” legure metala, a novi proizvod će prelaziti dimenzije modela HTC One M8 s obzirom na veći displej.

HTC-M8-Prime-01-image(1)

Uređaj je, prema nezvaničnim izvorima, opremljen sa 5,5″ displej osjetljiv na dodir sa rezolucijom od 2.560 x 1.440 piksela. Istu rezoluciju po glasinama, imaće i smartfon LG G3 i Galaxy S5 Prime. Pored toga specifikacija za model HTC M8 Prime uključuje Quad -Core procesor Qualcomm Snapdragon 805, 3GB RAM-a, zadnja kamera je dual sa dual LED blicom, te je ista kao i kod modela Samsung Galaxy S5 Prime, multimode modem Qualcomm MDM9635, proizveden pomoću 20 – nm procesne tehnologije. Zahvaljujući MDM9635 modemu ( do 40 MHz za FDD Category 6 i LTE TDD ), HTC M8 Prime će pružiti preuzimanja brzinom prenosa podataka od 225 Mbit/s.

 

Izvori:

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes