Acer K272HUL: Monitor sa 27” ekranom WQHD i podrškom funkcije Picture in Picture

 Acer najavio novi 27-inčni ekran visoke rezolucije i multitasking funkcionalnost. Uređaj je dobio oznaku Acer K272HUL. Proizvođač je ovaj model opremio 27-inčni ekranom sa rezolucijom od 2560 x 1440 piksela ( WQHD ), LED pozadinskim osvetljenjem, 16:9 i uglom gledanja od 178 stepeni vertikalno i horizontalno. Takođe, poseduje i tehnologiju Acer ComfyView koja poništava odsjaj (anti-glare).

Acer K272HUL

Monitora ima dinamički kontrast od 100 000 000:1, vreme odziva IPS ekrana je 5 ms i priključke DisplayPort i HDMI. Predstavljen uređaj je opremljen tehnologijom Acer Adaptive Contrast Management, dizajnirana da se dinamički promeni nivo kontrasta kod pojedinih zona, kako bi se poboljšao kvalitet slike.

Korišćenjem funkcije Picture in Picture omogućava Vam da prikažete dve slike odjednom: jedan prozor korisnik, na primer, moći će da gleda film jednom, a u drugom društvene mreže ili uređuje dokumenta. U nekim slučajevima, to će zameniti korišćenje multitasking podešavanja sa više monitora.

Acer -K272HUL

Model Acer K272HUL je već dostupan u Sjedinjenim Američkim Državama za 450 dolara. Ova cena uključuje trogodišnju garanciju od proizvođača, i policu sa fleksibilnim postoljem.

Izvor: Acer

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes