Acer objavljuje 4K monitore sa EyeProtect tehnologijom

4K rezolucija je možda startovala kao ekskluziva za TV setove iz gornje ponude, ali sve više potrošačkih monitora prihvata ovu rezoluciju. Acer nam donosi tri nova monitora iz poslovne linije koji podržavaju  4K prikaz.

acer2_1Tri nova monitora u Acerovom portfoliju uključuju modele B6, CB0 i XB0. Acer B6 je namenjen regularnim poslovnim, pa čak i običnim korisnicima. Dolazi u veličinama do 32 inča, ima podršku za nagib od -5 do 35 stepeni, plus obrtanje od 60 stepeni u levo i desno. Acer CB0 je specifično namenjen malim i srednjim preduzećima i kućnim kancelarijama. Ima  Acer EyeProtect tehnologiju (ekran koji sprečava treperenje i ComfyView smanjenje odsjaja), kao i ColorPlus tehnologiju koja obezbeđuje oštar prikaz boja.

AcerNa kraju, tu je i Acer XB0, koji je namenjen igračima, ima NVIDIA G-SYNC podršku (sinhronizuje framerate i GPU). Novi Acerovi monitori dolaze sa veličinama ekrana od 27 inča do 32 inča i sa WQHD (2560 x 1440 pixels) ili 4K2K (3840 x 2160 pixels) rezolucijom. Acer nije objavio cene ova tri monitora, a u prodaji bi trebalo da se nađu uskoro.

Izvor

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes