Acer predstavio smartfon Liquid X1 sa 5,7 ″ displejom i osmojezgarnim procesorom

Na izložbi Computex 2014 tajvanska kompanija Acer je predstavila svoj novi vodeći smartfon Liquid X1, čiji će nastup na tržište biti u trećem kvartalu 2014. Za razliku od drugih najavljenih uređaja Liquid Z200, E600 i E700, novi uređaj je usmeren na segment premium rešenja.

Acer Liquid x1

Smartfon Acer Liquid X1 je opremljen sa osmojezgarnim MediaTek procesorom Cortex-A7 @ 1,7 GHz i četvorojezgarnom grafikom. Dobio je veliki 5,7-inčni kapacitivni displej sa podrškom za HD rezoluciju (720p). Acer odvojeno ukazuje na tehnologiju Zoom Fit, što smanjuje interfejs uređaja do 4 inča koji će omogućiti ugodno upravljenje sa jednom rukom.

Proizvođač takođe je naveo i kameru od 13-megapiksela sa autofokusom, LED blicom i video snimanjem u Full HD rezoluciji (1080p). Otvor objektiva – f / 1,8, a brzina fokusa je samo 0,3 sekundi. Korišćenjem tehnologije Motion Tracking korisnici mogu fotografisati pokretne objekate bez straha od zamućenja.Smartfon ima 2GB RAM memorije i 16 GB interne flash memorije (plus slot za memorijske kartice microSD), baterija je kapaciteta 2700 mAh, prednja kamera ima 2-megapiksela.Acer Liquid x1-

Smartfon Liquid X1 radi na Google Android 4.4 opertativnom sistemu. Na zadnjoj strani smartfona je postavljeno dugme AcerRAPID, koje omogućava brz pristup kameri, pozivima, ili Vašoj omiljenoj aplikaciji. AcerFLOAT interfejs poboljšava multitasking sistem: ova tehnologija omogućava pokretanje više od uobičajenih, primenom posebno prozirnih prozora Float Apps sa funkcijama kao što su čitanje i slanje SMS-a i tako dalje.

Izvor:

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes