Acer priprema portabilni računar “tri u jednom” Aspire Switch 10

Kompanija Acer, prema izvorima, priprema portabilni računar (“transformers”) Aspire Switch 10, koji se može koristiti na tri načina.

acer1

Glavni sastavni deo ovog portabilnog računara (Aspire Switch 10) je tablet sa multi-touch ekranom. Poznato je da ima ekran dijagonale od 10.1 inča, dok rezolucija nije navedena.Galvnu ulogu će igrati platforma operativnog sistema Windows 8.1. Novi Intel procesor će pomoći da postane energetski efikasan.

Tableta može da se poveže sa tastaturom i touchpadom. U ovom slučaju, Aspire Prebaci 10 će delovati kao zamena za laptop.

Pored toga, tablet može biti podešen da stoji sa zadnje strane tastature za upotrebu u režimu za prezentacije.

acer2

Nažalost ovo su sve informacije koje znamo o predstojećem izdanju novog proizvoda.

Proizvodnja uređaja u novoj formi treba da pomogne povećanju prodaja Acer računara i poboljša finansijski učinak. Prema IDC-u, u četvrtom kvartalu 2013, Acer je isporučio 5,54 miliona laptop i desktop računara, što je 21 % manje nego pre godinu dana, dok je tržišno učešće kompanije palo na 6,7%.

Očekuje se da će ove godine, Acer prestaviti nove modele na tržištu prenosivih elektronskih uređaja. Kompanija je već pripremila neke prototipove “pametnih” uređaja dizajniranih da se nose na telu. Međutim, dok Acer ne otkrije tačno šta je u pitanju, to ostaje tajna.

Izvor:Liliputing.com

.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes