Apple će ubrzati lansiranje smartfona iPhone 6

Prema novinskoj agenciji Reuters, pozivajući se na tajvanski izvor Economic Daily News, što se pak odnosi na izvore u lancu snabdevanja proizvodima Apple, prezentacija 4,7-inčnog iPhone-a 6 može se održati u avgustu. U istom mesecu, će početi sa prodajom novog uređaja.

Prema pisanju ovog lista, prvi tablet-fon marke Apple, opremljen sa 5,5 ili 5,6-inčnim ekranom, će biti objavljen u septembru. Na prvi dan jeseni, američka korporacija je u prošlosti predstavila iPhone 5 i iPhone 5s.

apple

Ove godine, Apple očekuje da će izdati oko 80 miliona primeraka iPhone 6. Poređenja radi, u periodu od januara do marta je prodato 43,7 miliona telefona pod markom Apple, u odnosu na  37.4 miliona jedinica godinu dana ranije.

apple1

U međuvremenu, novinska agencija BrightWire navodeći izvori informacija izvestila je da će iPhone 6 dobiti bežični komunikacijski modul Near Field Communication (NFC), sa kojim će se smart telefon pretvoriti u mobilni novčanik. Da biste to učinili, Apple je već potpisao ugovor sa kineskim sistemom plaćanja UnionPay, koji povezuje svoje usluge sa servisom Passbook i dodaje druge tehnologije u iOS-u.

Izvor:

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes