Apple je od kompanije Foxconn naručio 90 miliona smartfona – iPhone 6

Za ovu godinu, prema analitičarima kompanije Citigroup Capital Markets ( CCM ) koja je objavila podatake o planovima koji uključuju proizvodnju Apple modela. Apple je od kompanije Foxconn naručio 90 miliona primeraka novog modela smart telefona – iPhone 6. Predstavnici CCM objavili si izveštaj svojim kupcima, što ukazuje da je objavljivanje novog ažuriranog modela popularno u celom svetu, tako da ovaj smartfon može biti najveći i najznačajniji proizvod u istoriji Apple-a. Analitičar Wei Chen govorio je o Apple-ovim planovima da poveća obim proizvedenih dobara koja čine digitalni ekvivalent povećanja proizvodnje za 24% u poređenju sa 2013 godinom.

iphone-6-iphonesoft-isoft-concept-2-640x480

Ova prognoza izgleda prilično optimistična, s obzirom da je prošle godine Apple naručio samo 13% više jedinica smart telefona nego što je proizvedeno u 2012. godini.

Dok Apple nastoji maksimalno povećati obim proizvodnje, uzimajući u obzir prethodno iskustvo na veliku potražnju za vodeće modele Apple smartfona, trend iz recesije smartfon tržišta širom sveta mogu imati neki rast, koji, kako se navodi sa 28% u prošloj godini se može popeti na 40%.

Prema najnovijim informacijama lansiranje iPhone-a 6 može biti održano u julu ove godine, prema analitičkim beleškama vodećih kompanija, sve vodi u tom pravcu. Analitičar iz kompanije  Mizuho Securitiese Abhey Lamba smatra da će u julu javna verzija iPhone-a 6 biti predstavljena uz 4,7 inčni ekran, zatim prezentacija smartfona-fableta sa dijagonalom od 5,5 inča.

iPhone-6-amazing-concept2

Izvor: phonearena.com

.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes