Apple je potvrdio da rešava iMessage problem

iMessage problems

Apple je priznao da je svestan problema sa iMessage koji je nastao nakon ažuriranja uređaja na iOS 7.

Kao i mnogi iOS pre iOS 7 promenama je pretrpio nekoliko problema, najnoviji bug znači da neki korisnici ne mogu poslati ili primiti iMessages. Instant Messenger servis bi trebao osigurati besplatan slanje između korisnika Apple uređaja, ali na Twitter-u  i Appleovim oglasnim tablama su izašle pritužbe nezadovoljnih iOS korisnika koji kažu da, iako poruke u početku izgledaju kao da su poslate, crveni znak uzvika kasnije se pojavi istaknuti da je nije poslata.

Frustrirani kupci su izneli i druge probleme, kao što je geška slanja poruka uređaj ostane zamrznut sve dok se telefon ponovno ne pokrene.

Ukoliko ugasite pa upalite telefon će izgubiti privremeno postavke od strane korisnika, onemogućiće se iMessage, i mreža će se resetovati.

Apple je rekao da je svestan problema koji je nastavio: “Umeđuvremenu, savetujemo sve korisnike koji imaju problema s referentnim dokumentima za rešavanje problema se obratite AppleCare kako bi pomogli rešiti njihov problem. Izvinjavamo se zbog neugodnosti koje su uticale na korisnike. “

  Najnovija verzija iOS je objavljena 18. septembra, i dobio je pohvale za svoj vizualni redizajn i nove postavke kao što su kontrolni centar koji funkcioniše kao tabla za upravljanje iPhone ili iPad.
Međutim, zadnjih nekoliko sedmica su veliki naleti pritužbe o svemu, od prebrzok pražnjenja baterije, upisana slova se ne pojavljuju na ekranu, kao i veći upiti su neshvaćen od strane usluge glasovnog prepoznavanja.
Apple je izdao iOS fix prošle sedmice kako bi se izborila protiv sigurnosnih problema, a čini se  da novi iOS 7.0 3 nije previše daleko od izlaska.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes