Apple odlučio o konačnom dizajnu iPhone-a 6

Prema napomeni koju je jedna analitičarska kompanija sa Wall Streeta uputila investitiorima, može se saznati da se Apple odlučio koja će biti veličina ekrana sledećeg iPhone-a. Prema ovom izveštaju, uređaj će doći sa 4,8-inčnim displejom, a poručuje se da je informacija bazirana na proveri Apple-ovog lanca snabdevanja.

iphoneair3Novi iPhone će takođe doneti i velike softverske inovacije zajedno sa novim izdanjem iOS platforme. Izveštaj da iPhone ovog puta stiže sa većim ekranom teško da može biti iznenađenje, budući da smo već više puta pisali o tome. Međutim, analitičari ovog puta ne spominju 5,7-inčni phablet.

Takođe se navodi da Apple priprema ključnu inovaciju za softverske komponente smartfona. To može biti novi servis usluga koje koriste 64 – bitni procesor A7 i integrisani senzor za otisak prsta Touch ID. Konkretno, govorimo o izradi novih bezbednosnih alata za mobilna plaćanja.

Prema glasinama, Apple može iydati sledeći model iPhone-a u leto na konferenciji za programere Worldwide Developers Conference (WWDC).

Izvor: appleinsider.com

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes