Apple predstavio novi iMac sa Intelovim Haswell procesorima

Apple je najavio novu liniju iMac koji dolaze sa dobrim procesorima, čistije grafike, nadogradjenim Wi-Fi-om i opcijom za brže skladištenje na flash.
All-in-One sa  Intel “Haswell”  Core i5 i i7 procesorima zavisno od modela da li je sa 21.5 inča ili sa 27 inča  veličine monitora koje dostupne u ovim modelima.

Apple IMAC

“IMac i dalje će biti primer koji dokazuje kako lep, brz i zabavan desktop računar može biti. U svom ultra-tankom aluminijskom kućištu, novi iMac ima najnovije Intelove procesore, brze grafičke, novu generaciju 802.11 ac bežični pristup internet-u i bržo PCI flash skladištenje, “rekao je Philip Schiller, Appleov potpredsednik marketinga u svetu.

Početni model je sa 21.5 inčnim iMac-om koji ima 2.7 GHz Intel Core i5 procesor sa slikama koje pokreće novu Iris Pro čip. Sledeći modeli su sa 21.5 inča i 27 inča , oba imaju brzi 3.4 GHz Intel Core i5 procesora i NVIDIA GeForce 700 grafika za koju tvrde da nudi performanse sa 40 posto brže nego prethodnih iMac. Za one koji trebaju još više performansi tu je prilika za nadogradnju na Intel Core i7 procesor nudi do 3.5 GHz brzine i NVIDIA GeForce GTX 780 M grafike sa 4 GB video memorije.

Prelepo, zar ne ?

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes