APPLE priprema dva smartphone-a sa velikim zakrivljenim displejom

Kako autoritativni izvor Bloomberg navodi, Apple u drugoj polovini naredne godine se sprema da uvede dva nova modela smart telefona sa velikim zaobljenim ekranima, kao i razvoj inovativnih ekrana osetljivim na dodir, koji se odlikuju brzinom.

Činjenica da je Appleov iPhone sledeći sa dijagonalom više od 4 inča, to već dugo nije tajna. Ali sada Blumberg otkriva više detalja .

iphonedisplej

Prema navodima izvora koji je upoznat sa situacijom u drugoj polovini 2014 kada Apple iPhone može da objavi dva smart telefona – sa ekranima od 4,7 i 5,5 inča. Dakle, kompanija će stvoriti još više ozbiljnih konkurenata za flagship Samsung Galaxy S i Galaxy liniju. Štaviše, ovi smart telefoni će imati blago zakrivljenu ekrane. Naravno, to je samo dve od mnogih opcija koje se razmatraju od strane američke firme, a i činjenica da će na kraju oni biti dostupni.

Pored toga, Cupertino kompanija testira inovativne ekrane osetljive na dodir. Očekuje se da će u budućnosti Apple telefoni se proizvoditi sa još naprednijim ekranima osetljivim na dodir koji mogu da ‘osete’ stepen sile pritiska.

iphonedis

Ova tehnologija će sigurno obradovati programere mobilnih igara, jer značajno povećavaju sposobnost interakcije igrača sa smartfonom. Nažalost, nismo gotovo sigurno će se ove inovacije videti u smart telefonima u 2014-moguće u nekoj sledećoj generaciji iPhone .

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes