Avast! 2014 ima novi izgled i bolju zaštitu

AV2014

AVAST Software je najavio izlazak Avast! 2014, najnovije verzije svoje antivirusne i internetske sigurnosti.

Nova verzija je sada dostupna u četiri varijante : Avast! Free Antivirus ( download ), Avast! Pro Antivirus, Avast! Internet Security, i Avast! Premier.

Svako izdanje koristi niz novih funkcija zaštite. Tu je i poboljšan streaming ažuriranja za real-time detekciju; Nova DeepScreen tehnologija pomaže da program donosi pametnije odluke o nepoznatim datotekama.

Performanse skeniranja su znatno poboljšanw, barem za neke vrste datoteka; EXE datoteke se sada proveravaju otprilike dvostruko brže, tekstualni sadržaj (web stranice, skripte) su do 10x brže.

Nove web tehnologije uključuju proširenu dodatnu funkciju za pretraživače, što Avast! tvrdi “koristi vlastitu tehnologiju koja se ne može zameniti “.Pojednostavljeno SafeZone sada automatski otvara shopping i bankarske sajtove kako bi zaštitili svoje transakcije, i da imate mogućnost prebacivanja ​​između SafeZone i svog normalnog web pretraživača sa jednim klikom.

Sve u svemu predstavljen je kao jedan pojednostavljen i konfiguracijski interfejs. Inegracijom naloga na my.avast.com znači da ste sada u mogućnosti da upravljate sa svojim Avast! 2014 instalacijom u sklopu programa.

Konačni zaključak za Avast! 2014 je da će zahtevati znatno više testiranja, ali naši prvi utisci su pozitivni. Proverite Avast! Free Antivirus 2014 ili Avast! Internet Security 2014 i isprobajte ih.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes