Avira predstavila novi sistem zaštite Avira Antivirus 2015.

Kompanija Avira najavila je lansiranje linije proizvoda Avira 2015., koja uključuje antivirusnu zaštitu za sopstvene računare kao i poboljšane ponude mobilne sigurnosti za Android i za iOS uređaje. U sklopu preuzimanja proizvoda Avira korisnici dobiće Avira Browser Safety (ABS) koji korisnike čini sigurnim prilikom surfovanja internetom, te Avira SafeSearch koji štiti privatnost blokiranjem prietnji sa web stranica.

Avira Antivirus 2015.Linija Avira 2015 donosi i Avira Protection Cloud. Ova aplikacija svim korisnicima komercijalne verzije pruža mogućnost da zloćudne programe identificiraju brže slanjem sumnjivih datoteka za instant analizu. Avirina nova ponuda proizvoda 2015. je upravljana putem Avira Online Essentials, cross-platforme aplikacija za instaliranje i upravljanje Avira sigurnosnih aplikacija na svim računarima, tabletima i mobilnim telefonima koje potrošač poseduje.

 „Avira je u poslednje dve godine vrlo usmerena na to da pruži poboljšanje proizvoda u realnom vremenu tokom cele kalendarske godine, ali znamo da je važno komunicirati sa korisnicima sve nove funkcije našeg 2015 proizvoda”, rekao je ovom prilikom Travis Witteveen, predsednik Uprave Avire.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes