BenQ predstavio XL2430T monitor za gejmere

BenQ je predstavio monitor koji je namenjen gejmerskoj populaciji, pa i nije čudno da je dobio dizajnersko priznanje „2014 reddot award“.
BenQ XL2430TSa puno euforičnih izjava predstavljen je 24 inčni XL2430T, evo što je rekao direktor kompanije BenQ: “Predstavljanjem modela XL2430T obnavljamo naše obećanje da ćemo neprekidno dizajnirati i izrađivati najbolje monitore za gejmere entuzijaste i profesionalne igrače, koji sa nama dele ljubav i strast prema igrama,“ izjavio je Peter Huang, izvršni potpredsednik i generalni direktor BenQ Centra za tehnologiju proizvoda. “Ono što definiše ‘najbolji monitor za igranje’ nisu nužno najviše specifikacije, nego najviše funkcije koje poboljšavaju performanse. Njihovo razvijanje zahteva potpuno razumevanje igre i igrača koje je moguće samo uz pažljivo promatranje. Upravo zbog toga smo toliko posvećeni ideji da se igranje nalazi u detaljima. Zahvaljujući tome što smo svaki detalj napravili kako treba, što uvek i iznova dokazuju naši monitori za gejmere, možemo na svakom koraku u igri ostvariti pobedu.“

BenQ XL2430T1
U podužoj objavi za javnost duga je lista brojnih funkcija ovog monitora, a izdvojićemo samo šta je novo vezano uz Display Pilot. Sa modelom XL2430T, BenQ predstavlja tri nove funkcije: Auto Game Mode, preko ekranskog prikaza (OSD) ili novog S prekidača, kada se automatski određuje vrsta igre koja se igra i aktiviraju podešavanja koje odgovaraju tipu određene igre ili pak preporučuje da se sa Interneta preuzmu podešavanja koja odgovaraju igri.

BenQ XL2430T 2Funkcija Game Mode to Go omogućuje univerzalni pristup podešavanjima igre na terenu, omogućujući igračima da podešavanja snime na USB memoriju i tako prenesu na drugi računar. Podešavanja je moguće deliti i preko servisa za skladištenje u oblaku ili društvenim mrežama.

BenQ XL2430T 4Na kraju, novi S prekidač ima i zaobljeniji dizajn koji omogućuje prirodnije držanje i lakšu navigaciju između podešavanja za pojedine igre.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes