Biostar otkriva svoje B85 Intel matične ploče

normal_Biostar_B85-1 normal_Biostar_B85-2 normal_Biostar_B85-3

 

Biostar je predstavio svoju liniju matičnih ploča baziranih na B85 čipsetu koji podržava Intelovu 4. generacija Core i7 i Core i5 CPU sa LGA 1150 socket.

Napravljen za poslovne korisnike, kako ih naziva Biostar, nova linija Biostar B85 – matične ploče će imati 100 % Solid kondenzatore, kao i neke jedinstvene karakteristike kao što su Puro HiFi audio, HiFi Power i HiFi AMP za regulisanje napajanja. Prema Biostaru, ove matične ploče će isporučivati bolje performanse računara, upravljivost i bezbednosne zaštite sa karakteristikama kao što su Intel Rapid Storage Technology (Intel RST ), za brzo podizanje sistema i aplikacija, kao i vreme učitavanja Intel Small Business Advantage (Intel SBA ) , koja donosi poslovno – bezbednosnu zaštitu, kao što su dežurni skener virusa i backup podataka, i blokira prepoznavanje neželjenih USB diskove.

Nova linija obuhvata ukupno osam različitih matičnih ploča baziranih na raznim formama. Svih osam matičnih ploča su spremne i Windows 8 će nastupiti u Biostar BIO – 2 i daljinski BIOS Online Update kao i punjač Biostar sa Booster funkcijom.

Možete proveriti celu liniju preko linka ispod.

Biostar

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes