Caterpillar je predstavio svoj smartfon Cat S50 sa veoma čvrstim kućištem

Kompanija Caterpillar, specijalizovana za građevinske mašine, predstavila je svoj novi ojačani smartfon koji će moći izdržati razne ekstremne uslove kojima će ga podvrgnuti njegovi vlasnici.
Caterpillar Cat S50Cat S50 je po performansama uređaj srednje kategorije, no uz dodatak ojačanog kućišta i Gorilla Glass 3 zaštite na 4,7-inčnom 720p ekranu uređaja. Procesor je četverojezgarni Cortex-A7 sa radnim taktom od 1,2 GHz, a tu je još podrška za 4G LTE mreže, 8 GB prostora za skladištenje podataka (dostupan je i slot za microSD kartice), 8-megapikselna kamera sa LED flashom te verzija operativnog sistema Android 4.4 KitKat.

Od sertifikata koji se odnose na čvrstoću ovaj uređaj poseduje IP67 sertifikat koji garantuje da je uređaj otporan na uticaj prašine i vode (ukoliko je uređaj pola sata uronjen na 1 metar dubine) te sertifikat MIL-810G koji garantuje čvrstoću uređaja i otpornost na prašinu, visoku temperaturu, vlagu, kišu, vibracije, sunčevo zračenje i drugo.

Pokrenuta je i posebna prodavnica aplikacija pod nazivom Cat App Store u kojoj se nalazi preko hiljadu aplikacija posebno prilagođenih Cat S50 uređajima.

Mobilni uređaj će na tržištu biti dostupan u zelenoj (forest) i sivoj (slate) boji po ceni od 479 evra.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes