CCleaner 4.07 ima podršku za Windows 8.1 OS

ccleaner4-200x175

 

Piriform je objavio svoj redovan mesečni update za CCleaner sa novom veruzijom CCleaner 4.07 .

Takođe je dostupan u portabl formi, verzija 4.07 ima zvaničnu podršku za nedavno objavljenim OS Windows 8.1 update, plus podržava Release Preview od IE11 za Windows 7.

Nova nadogradnja takođe dodaje novu opciju koja omogućava korisnicima da oslobode prostor na disku tako što ćete obrisati iz starih foldera sve što ste ostavili sa prethodnim verzijama operativnog sistema Windows.

CCleaner 4.07 takođe ima podršku za čišćenje Baidu Spark web pretraživača, zajedno sa ažuriranom podrškom za ABBYY FineReader 11,0, Corel PaintShop Pro X6 i Nero Burning ROM 2014. Takođe obećava poboljšanu podršku za niz alata uključujući WinZip , Java i Macromedia Shockwave 10 i 11.

Tu je poboljšano čišćenje istorije Internet Ekplorer i poboljšanim DEBUG MODE obaveštenjem da ide sa uobičajenim prikupljanjem malih izmena korisničkog interfejsa i ispravke grešaka.

Update sledi iz prošlomesečnog izdanja verzije 4.06, koji je uključio optimizovani alat za pokretanje i detekciju browsera, ažuriranje analize i čišćenje foldera, a novi besplatan unos teksta u okviru za uključivanje i isključivanje stavki. Među novim alatima podržane u verziji 4.06 su CDBurnerXP , UltraEdit i HandBrake.

Oba CCleaner 4.07 i CCleaner Portable 4.07 su sada dostupni kao besplatni za preuzimanja za računare koji rade pod operativnim sistemom Windovs XP ili noviji.

Pro verzija sa dodatnim funkcijama, uključujući i sistem monitoringa i više profila, je takođe dostupna.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes