Computex 2014: vrlo tanak 12.5″ tablet ASUS Transformer Book T300 Chi

Izgleda da je Microsoft Surface Pro 3 tablee dobio vrlo zanimljivog konkurenta. ASUS je ​​predstavio najtanji 12,4-inčni hibridni laptop-tablet sa odvojivom tastaturom – Transformer Book T300 Chi. Sve što se zna o ovom uređaju nije onako kao što smo želeli, ali ima karakteristike dovoljne da barem bude zainteresovanih.

Transformer-Book-T300-Chi

Pre svega, treba reći da je tablet opremljen sa vrlo dobrim IPS ekranom rezolucije od 2560 × 1440 piksela, zahvaljujući LTE mreži, poseduje integrisani modul LTE, a temelji se na Intel Core procesoru nove generacije (Intel još nije objavio ove čipove). Koristeći takav procesor ne postižu se visoke performanse, ali i nedostatak je aktivno hlađenje.

asus_transformer_book_chi-1

Uprkos takvim performansama, stvarna debljina tableae je samo 7,3 mm (kod povezivanja sa dokom – 14,3 mm). Nažalost, težina uređaja i ostale karakteristike nisu najavili. ASUS takođe navodi da će objaviti naknadno preporučene vrednosti i približno vreme izlaska uređaja na tržište.

asus_transformer_book_chi-2

U svakom slučaju, vrlo smo zadovoljni sa pojavom familije procesora Intel Core, koja može funkcionisati bez aktivnog hlađenja. Takođe se nadamo za pristojno trajanje baterije kod modela ASUS Transformer Book T300 Chi i razumnu cenu takvih uređaja.

Transformer-Book-T300-Chi_Gold

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes