Cooler Master je objavio gejmersku tastaturu Storm Gaming Trigger-Z

Renomirana kompanija Cooler Master koja se bavi proizvodnjom periferija, kućišta, napajanja, kao i razne računarske opreme, predstavila je gejmersku tastaturu CM Storm Gaming Trigger-Z. Novost je mehanička tastatura sa potpuno programabilnim makro tasterima sa podrškom za pet profila.

cm1118a

Trigger-Z model uključuje 128KB memorije za čuvanje profila. Multimedijalni tasteri omogućavaju Vam da lako kontrolišete reprodukciju audio i video fajlova, kao i brz pristup drugim funkcijama. Programeri su pokušali da pruže maksimalnu udobnost za korisnika. Konkretno, za ručni zglob, što ima prilično veliku širinu za lako postavljanje ruku. Gumirana površina sprečava klizanje ruke tokom dugih i intenzivnih igara. Poseduje i pozlaćeni USB konektor za povezivanjena PC. LED pozadinsko osvetljenje takođe ističe da podržava tri režima i ima pet nivoa osvetljenja.

U februaru će biti dostupana verzija Cherry MX Brown za oko 119 evra za evropsko tržište. Kompanija takođe planira da uvede model Cherry MX Red i Cherry MX Blue.

Izvor: CM Storm

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes