Cougar 700M gaming miš sa promenljivom geometrijom kućišta

Kompanija Cougar je spremna objaviti miš 700M, dizajniran posebno za zahtevne igrače koji plaćaju svoju strast već duže vreme.

cougar1Novitet je dobio kućište sa promenljivom geometrijom, tako da ga možete prilagoditi Vašem dlanu i ne samo to nego možete menjati i težinu miša sa četiri izmenjive težine.

cougar2Miš je formiran na aluminijumskom okviru, i ima poseban “aerodinamični sistem”. Obezbeđuje osam programabilnih tastera, i naravno, scroll točkić

Manipulator je opremljen sa integrisanim 32-bitnim procesorom s ARM arhitekturom i ugrađenom memorijom od 512 KB, koja se koristi za čuvanje makroa, podešavanja rezolucije, itd..

cougar3Za povezivanje sa računarom tu je USB interfejs. Veliku preciznost u igrama pruža optički senzor sa rezolucijom od 8200 dpi (tačaka po inču). Osim toga, postoji prilagođeno osvetljenje, koje Vam omogućava da izaberete između 16,8 miliona boja.

cougar4Informacije o vremenu početka prodaje miša Cougar 700M i procenjene cene u ovom trenutku nisu poznate. Ispod možete da vidite video o novom uređaju :


Izvor: techpowerup.com

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes