CyberPowerPC predstavio je novi Syber Vapor Xtreme gejmerski računar

Za sve obožavaoce igrica CyberPowerPC pripremio je novo gejmerski računar. Novi model nosi naziv Syber Vapor Xtreme i u unutrašnjosti kućišta se skriva Nvidia GeForce GTX 980 grafička kartica sa 4 GB RAM-a.

CyberPowerPC Syber Vapor Xtreme

CyberPowerPC u svojoj ponudi ima veliki broj različitih komponenti pomoću kojih možete složiti svoje idealan gejmerski računar. Za one neodlučne CyberPowerPC je pripremio početni model za koji ćete morati izdvojiti iznos od 1,499,99 dolara. Ovaj model dolazi sa MSI Z97I AC Mini-ITX matičnom pločom, Intelovim četverojezgarnim Core i7-4790 procesorom takta 3,6 Ghz, koji uz Turbo tehnologiju može postići i brzinu od 4 Ghz. Nadalje tu je 8 GB DDR3 (1600 MHZ) RAM-a, klasični hard disk kapaciteta 1 TB i Silverston napajanje od 450W.

Ako Vam se početna konfiguracija ne sviđa, odnoso nije po Vašem ukusu, za dalju prilagođavanje imate široku paletu komponenti, među kojima se nalaze Intelovi procesori od Core i3 do Core i7 modela, Gigabyte, MSI, ASRock matične ploče, Corsair i G.Skill memorije, te različiti modeli klasičnih i Solid State diskova do maksimalnog kapaciteta od 1 TB.

Kada su grafičke kartice u pitanju CyberPowerPC je pripremio ni manje ni više nego 23 različita modela koje potpisuju AMD, NVIDIA i EVGA, a koji su zavisno od model opremljeni sa 2 GB, 3 GB ili 4 GB memorije.

Za koju se god konfiguraciju odlučili istu nećete moći odmah dobiti, jer je za iste moguća tek prednaručivanje, dok je početak isporuke planiran za 15. oktobar ove godine.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes