D-LINK predstavio prvi portabilni ruter i punjač 2 u 1

Pošto se tehnologija stalno razvija, i čipovi i štampane ploče postaju sve manje, novi proizvodi bazirani na njima imaju više prostora unutar kućišta za ugradnju dodatne opreme. Ako želite, sada možete da kreirate hibridne uređaje koji obavljaju vrlo različite funkcije. Jedan od takvih primera je prvi na svetu portabilni ruter kojeg je dizajnirao D-Link koji podržava standardne 11ac, koji takođe služi kao prenosivi punjač.

AC750

Pored činjenice da je uređaj u stanju da žičanim i bežičnim metodama instalira Internet vezu i distribuirati je preko Wi-Fi na ostale uređaje, ovaj ruter se izborio i za funkciju portabilnog punjača za mobilnu elektroniku. 

Puni naziv novog uređaja je Wi-Fi AC750 Portable Router and Charger (DIR-510L). Ukupna brzina prenosa podataka dolazi i dodo 750 MB / s.. 300 MB / s po kanalu sa određenom frekvencijom u rasponu do 2,4 GHz i 450 MB / s po kanalu sa nizom frekvencijom do 5 GHz.

Osim toga, uređaj je opremljen sa baterijom kapacitetom od 4000 mAh, što je dovoljno čak i za punjenje prosečnog tableta.

Cena poratbilnog rutera i punjača Wi-Fi AC750 Portable Router je 99, 99 evra . Više informacije o proizvodu mogu se naći na službenim stranicama kompanije.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes