Dostupna nova verzija antivirus programa Norton Security 2015

Symantec je izbacio novu verziju svog antivirus programa Norton Security 2015, koja bi od ove verzije trebala objediniti Norton Antivirus, Norton Internet Security i Norton 360 programe.

norton-nav-2015-

Najveća izmena je napravljena u interfejsu programa koji je potpuno redizajniran u odnosu na prošlu verziju. Sve opcije programa su dostupne putem kartica (tabova) – Security, Identity, Backup i Perfomance.

norton-internet-security-2015

Ostale izmene su napravljene u samom kodu programa, a kompanija obećava mnogo agresivniju detekciju heuristika, poboljšan anti-malware sistem, bolju integraciju sa cloud sistemom.

Potencijalni korisnici mogu odabrati između dve verzije ovog programa, Norton Security i Norton Security with Backup. Cena prve verzije je 79.99 dolara, dok je cena druge verzije 10 dolara više.

Poslednja verzija ima opciju skladiptenja podataka u Nortonov cloud, a korisnicima je na raspolaganju 25 GB prostora, koji je moguće proširiti uz doplatu. Nažalost, izgleda da sadašnji pretplatnici neće moći upotrebiti svoje aktivacijske ključeve na novoj verziji, već će morati platiti puni iznos kako bi koristili novu verziju.

Osim na Windowsima, Norton Security 2015 je dostupan i za MAC, Android i iOS operativne sisteme. Ukoliko želite isprobati novu verziju Norton Security-a možete je preuzeti sa zvanične stranice

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes