EA Play 2020 – već ove noći. Gde i kada videti i šta očekivati

Ove noći će se održati emisija EA Play gde će Electronic Arts i njeni studiji predstaviti nove igre i deliti nešto zanimljivo o starim. Mi ćemo vam zauzvrat reći šta možete očekivati od toga, i što je najvažnije – koje vreme i gde gledati predstavu.

EA Play će se održati , 19. juna u 14:00 po moskovskom vremenu. Emisiju možete gledati na zvaničnim kanalima Electronic Arts na YouTubeu i Twitchu.

                                                                             

Već je poznato da će na događaju Madden NFL 21 biti posvećen neko vreme – novom delu sportske serije popularne u SAD-u. Odvojena prezentacija igre trebalo je da stigne ovog meseca, ali je otkazana zbog protesta pokreta Black Lives Matter. Naravno, neće to biti i bez FIFA-e 21. Srećom za fanove drugih žanrova i, nažalost, za ljubitelje sporta, potpuna prezentacija igre već je zakazana za avgust, što znači da nas ovaj put očekuje samo mali trejler.

                                                                             

Takođe na EA Play-u, prvi put ćete videti gameplai najavljen ove nedelje Star Wars: Squadrons iz studija EA Motive. Zanimljivo je da će vam Respawn Entertainment reći nešto novo o Apex Legends. Obožavatelji se nadaju da će biti prikazana multiplaier multiplaier funkcija, a biće predstavljeni i detalji sledeće generacije igre.

Hoće li biti nešto od BioWare-a? Nepoznat Prema glasinama, EA Play može najaviti ponovno objavljivanje trilogije Mass Effect za trenutne i naredne generacije konzola, kao i aktuelne vesti o Dragon Age 4 i ponovno pokretanje himne. Pored toga, Electronic Arts može predstaviti povratak Need for Speed: Underground, a najava EA Sports UFC 4 za PlayStation 5 i Xbox Series X već je spojena u mrežu.

Ali sigurno se zna da će na emitovanju biti najavljeni novi programeri igara A Way Out Studios Hazelight. Šta god da je, verovatno će biti kooperativna. Pored toga, očekuje se najava od ostalih partnera u programu EA Originals od malih studija.

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes