ECS predstavila matičnu ploču L337 Gaming Z97-Machine

U okviru familije  L337, kompanija ECS je predstavila svoju novu matičnu ploču L337 Gaming Z97-Machine, koja koristi visoko kvalitetne komponente i usmeren na hardcore gejmere. Z97 Express čipset podržava najnoviju generaciju procesora Intel.

Z97 Express

Nove karakteristike uključuju funkciju Pro Gaming Performance. Kvalitetan zvuk osiguravaju tehnologije Extreme Audio, ESS Sabre Premier DC, Sound Blaster Cinema 2. Od niza novih karakteristike ploče takođe su naznačene snaga podsistema Hybrid Power, podrška za 4K, M.2 priključek za instaliranje SSD diskova, Gigabit Ethernet kontroler. Sve komponente matične ploče su temeljito testirane u ekstremnim uslovima.

Z97 Express 1

Dizajn matičnih ploča i ambalaža izrađene su u celosti u stilu proizvoda L337 Gaming. Zapamtite, ova serija uključuje tri nivoa proizvoda sa različitim karakteristikama. Dominantni proizvodi su dizajnirani za profesionalne gejmere, i oni imaju najbolje karakteristike i dobre uslove da se proširuju i usavršavaju za overclocking. Drugo mesto u hijerarhiji zauzima uređaj Machine. Ova kategorija uključuje L337 Gaming Z97-Machine. I u nastavku je serija Drone, za one koji još uvek samo žele postati profesionalni gejmeri.

Među karakteristikama svog noviteta ECS napominje efikasan sistem napajanja sa učinkovitosti i do 90%, kao i sposobnost da za fino podešavanje napon za procesor i memoriju jezgara ECS Icy Choke, pokazuje 1,5 puta veću stabilnost u odnosu na standardna feritna jezgra. Jedino ostaje otvoreno pitanje cene.

Izvor:

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes