Elegantan Android plejer Sony Walkman F886

Novi Walkman F886 plejer je stanju da reprodukuje zvuk visokog kvaliteta koji pruža znatno bolji kvalitet nego audio fajlovi snimljeni na CD-u. Poređenja radi, audio fajl u plejeru je kvaliteta od 192 kHz/24-bitni tako da je skoro šest puta većeg kvaliteta nego audio fajl na standardnom CD-u.

Sony plejer

Najnovije digitalno pojačalo S-Master HX smanjuje distorziju i buku u svim frekventnim opsezima. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement , alat za poboljšanje kvaliteta digitalnog zvuka), se koristi u digitalnom pojačalu serije HX, omogućava Vam da u potpunosti povrati čistoću i prirodan аudio zvuk visokog opsega koji je izgubljen tokom kompresije, i transformiše kompresovane audio podatake, tako da je njihov kvalitet je superiorn u odnosu na kvalitet CD-a. Tehnologija Clear Audio+, zauzvrat, čini zvuk jasnim i realističanim širom frekvencijskog spektra.

Zahvaljujući tehnologiji, možete da instalirate NFC uparivanje i veze između plejer Walkman serije F886 – to je omogućeno uređajima samo jednim dodirom. Čak i ako uređaj ne podržava NFC, i dalje možete da se povežete preko Bluetooth-a.

Android 4.1 operativni sistem omogućava Walkmanu serije F886 skidanje dodatnih aplikacija sa Google Play-a preko bežične mreže. Interna memorija je kapaciteta 32 GB.

Tokom reprodukcije MP3 fajlova moguće je slušati plejer 35 sati, a prilikom reprodukcije sa visokom rezolucijom audio fajla (96 kHz/24-bitnom) je do 26 sata. F886 serija Walkman-a plejera izuzetno je jednostavana za rukovanje: on poseduje tanak i kompaktan dizajn sa tri sporedna dugmeta, koje Vam omogućavaju da kontrolišete uređaj, čak i kada je u džepu , a poseduje i 4 – inčni LCD Triluminos ekran osetljiv na dodir sa rezolucijom od 854 x 480 piksela.

Izvor: Sony

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes