ESET je najavio izlazak novog paketa potrošačke sigurnosti, ESET NOD32 Antivirus 7 i ESET Smart Security 7

0_480_640_70_http---i.haymarket.net.au-News-ESET7
ESET NOD32 Antivirus 7 i ESET Smart Security 7 poboljšan sa nekim novim funkcijama.

Novo real-time skeniranje memorije je veliki plus, jer omogućava da ESET  pouzdanije otkriva pretnjw, bez obzira na enkripciju.

Patentirani Exploit Blocker štitovi najčešće su usmereni ka aplikacijama – pretaživača , e-mail klijenata, Microsoft Office, PDF-a – od zlonamernih pokušaja da iskoriste sigurnosne nedostatke.

Poboljšana podrška za društvene mreže jer program ima mogućnosti skeniranja svog ​​Twitter naloga, takođe i Facebook.

Modul Device Control nadovezuje se na prethodni prenosnih medij funkcionalnosti, omogućujući Vam da preuzmete potpunu kontrolu nad korisnicima koji pristupaju na različite načine sa bilo koje vrste uređaja.

Anti-Phishing modul sada blokira prevarantske sajtove, a omogućuje povratnu informaciju i prijavljuje lažne sumnjive sajtove i lažne uzbune) od korisnika.

ESET Smart Security firewall je proširen sa skenerom pretrage ranjivosti sistema, koji blokira napade onih koji pokušavaju iskoristiti ranjivost mreže. Novi Anti-Theft modul može pomoći da pratitite laptop koji je ukraden. A paket je kompatibilan potpuno sa Windows 8.1, a uz mail plugin u potpunosti podržava i Windows Live Mail i Office 2013.

Čini nam se da je ESET usmerena ka ostvarivanju poboljšanih funkcija koje su zaista važne, a ako želite da probate ESET NOD32 Antivirus 7 i ESET Smart Security 7 oni su sada dostupni. (Download ESET Smart Security 7 i ESET NOD32 Antivirus 7 )

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes