EVGA predstavio je tri nova gejmerska miša

EVGA je predstavio tri nova gejmerska miša TORQ serije od kojih je svaki od temelja izgrađen kako bi zadovoljio potrebe gejmera. Miševi su opremljeni kvalitetnim optičkim (Pixart) laserskim (Avago) senzorima te Omron prekidačima koji uz dodatni taster, on-board memoriju za spremanje profila i opširnu softversku stranu čine potencijalno dobre saborce u svim oblicima interaktivne zabave.

EVGA mis Prvi u seriji biće TORQ X3 koji stiže sa Pixartovim optičkim senzorom oznake 3090 maksimalne rezolucije od 4000 DPI, sledi ga TORQ X5 opremljen Pixartovim optičkim senzorom oznake 3988 maksimalne rezolucije od 6400 DPI, dok seriju zaključuje TORQ X5L koji je opremljen laserskim Avago 9800 senzorom rezolucije 8200 DPI.

Sva tri miša stižu sa osam programabilnih tastera, on-board memorijom koja može primiti do pet korisničkih profila, mogućnosti on-the-fly promene DPI-ja te simetričnim dizajnom što znači da će podjednako odgovarati levacima i dešnjacima. Preporučene se cene kreću od 39,90€ za X3, preko 49,90€ za X5, do 59,90€ za X5L, što ih smešta ravno u sredinu ponude. Više informacija dostupno je na zvaničnim internet stranicama proizvođača.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes