Google Nexus P3 – tri uređaja u jednom kućištu

Google će predstaviti Nexus (Nexus 6?) uskoro u ovoj godini. Ali nestrpljivi dizajneri već nude svoju viziju budućeg guglofona. Njihovi koncepti sa vremena na vreme se pojavljuju na internetu. U ovom članku ćemo govoriti o jednom od njih – Google Nexus P3, odmah objedinjuje tri uređaja u jednom kućištu.

Google Nexus P3

Modularni smartfon je mnogim inženjerima san (možemo se setiti ZTE Eco-Mobius ili Motorola Ara). U konceptu Nexus P3 mladi italijanski dizajneri Enrico Giuseppe Vicari Avanzato i delomično realizovao tu ideju.

Google Nexus P.3

Uređaj, prema njihovom mišljenju, biće slajder koji u sklopljenom stanju jako podseća na trenutni Nexus 5 i ova slajd jedinica je modularna, u koju se može smestiti Qwerty tastatura, upravljač za igranje igara od Sony Ericsson Xperia Play ili dodatna baterija kapaciteta 4700 mAh. Dakle, korisnik ručno odabira module koji je trenutno zgodan da ga koristiti.

Google Nexus P..3

Što se tiče tehničkih karakteristika, ovde su dizajneri odlučili da ne idu tako duboko već su prijavili samo da će posedovati 5-inčni ekran, glavnu kameru od 12 megapiksela i prednju od 2 megapiksela, stereo zvučnike i podršku za microSD.

Izvor: devianart 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes