Google Now usluga od sada dostupna za Windows i Mac korisnike

Windows i Mac korisnici koji imaju instaliran Chrome pretraživač od sada ima dostupanu personalizovanu uslugu pretrage Google Now. Da biste je aktivirali, potrebno je da se prijavite na svoj nalog, koji se koristite na mobilnom uređaju.

Mogućnosti desktop verzija usluge Google Now su ograničene informacije o vremenu, kalendar događanja, sportski rezultati i promet informacija vezanih za Vašu okolinu. Oni koji ne žele koristiti Google Now na Vašem laptopu ili desktop računaru, ali je im je ova usluga uključena u nalogu je mogu onemogućiti.

GoogleNow

Deo prikupljenih podataka je na osnovu mesta usluga mobilnog uređaja, tako da će ispravno raditi na Windows i Mac OS X sistemima. Tradicionalno, usluga nije dostupna svim korisnicima istovremeno.

Google Now za obradu koristi prirodan jezik kako bi odgovorio na pitanja i kako bi davao preporuke. Odgovarajući na različite zahteve korisnika, servis prikazuje informacije na korisničkih korisničkih postavki. To je prvi put uvedeno u aprilu 2013. god. na Android 4.1 Jelly Bean operativnom sistemu, dostupna i u Google Search App za iOS uređaje.

Izvor

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes