Grand Theft Auto 5 uskoro spreman za PC

Rockstar Games je objavio sekciju sa čestim pitanjima i odgovorima vezanih za skori dolazak Grand Theft Auta 5 za PC. Najznačajnija vest je da će igra biti spremna za 27. januara sledeće godine, za kada je i najavljen njen izlazak. Pre mesec dana je izašla verzija za Xbox One i PlayStation 4 konzole.

Grand-Theft-Auto-5Na stranici Rockstara stoji objava kako rade na završnim delovima razvoja PC verzije GTA 5 i kako će ove sedmice otkriti i sistemske zahteve za pokretanje igre. Hvala Vam i vrlo smo uzbuđeni što dovodimo GTA 5 PC igračkoj zajednici, stoji dalje u toj objavi.

Kompanija je objasnila i proces prenosa likova sa GTA Online sa konzola na PC. Trenutno gejmeri mogu prebaciti svoj napredak u igri sa Playstationa 3 na Xbox One i PlayStation 4, a na isti način će to moći napraviti i za PC verziju. Više informacija o tom procesu možete pročitati na zvaničnim stranicama.

 

Rockstar je takođe potvrdio da GTA OnlineHeists će se moći igrati na PC računarima, kao i o first-person modu koji neće biti dostupan za starije konzole, jer Playstation 3 i Xbox 360 imaju preslabi hardware za pokretanje ovog načina igranja. Rockstar je takođe objavio kako ne misli u budućnosti se fokusirati na first-person igre, nakon upita brojnih fanova vezanih za to. Iz kompanije smatraju da igrači sami moraju imati mogućnost odabira u kojem modu žele igrati igru.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes