Gresso Radical Android smart telefon od titanijuma

Kompanija Gresso, specijalizovana za telefone klase “Lux”, najavio seriju Android smartfona radical, napravljem u ovom slu;aju od  titanijuma. Najjednostavniji model Radical R1 napravljen je od visoke čvrstoće titanijum 5. razreda, koji se koristi u vazduhoplovnoj industriji.

Gresso-Radical

Ovi smart telefoni su sklopljeni ručno. Tiraž je ograničen za model R1, ukupno 999 komada proizvedenih (broj ugraviran na poleđini). Svaki model košta 1.800 dolara. Uređaj je dostupan u crnoj kožnoj kutiji sa sertifikatom o autentičnosti.

Uprkos ceni, model R1 se ne može nazvati “premijom”.  Smart telefon je opremljen 4,5 – inčni ekran qHD ( 960×540 piksela), 4 – core procesor ( tako bar kažu ) sa taktom od 1,2 GHz, kamera od 8 – megapiksela i Android verzija OS 4.1.2. Interne memorije ima 36 GB. Ovaj uređaj podržava dve SIM kartice. Titanijum ovaj model R1 čini prilično teškim. Težak je čak 219 grama.

Gresso R1

R2/R3 modeli se razlikuju samo po ramu sa logotipom Gresso, koji može biti pokriven sa 18-karatnim žutim i belim zlatom. A to košta 2300 dolara.

Izvor: Gresso

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes