HP najavio pouzdane i pristupačne monoblok uređaje na Windows 8.1 OS

HP je najavio moderan, pouzdan i pristupačan monoblok na Windows 8.1 OS. Kompanija HP proširuje liniju proizvoda za mala i srednja preduzeća.
Novi, poboljšan model, prema navodima proizvođača, pruža fleksibilnost i pouzdanost potrebni malim i srednjim poduzećima.

eliteone8000

HP EliteOne 800 G1 AiO je dobio kompaktni 21,5-inčni (54,6 cm) ekran sa dodatnim univerzalnim stalakom VESA za montažu na zid, i zahvaljujući senzorima okretanja možete ga koristiti u dva režima.

Zahvaljujući tehnologiji DTS Sound Studio i web kameri sa Full HD rezolucijom, HP EliteOne AiO 800 pruža bogat zvuk i živopisan video za komunikaciju sa kolegama i klijentima koji se nalaze u drugim kancelarijama. Moguć Izbor iz dostupnih procesora (Intel Core 4. generacije) i solid-state hibridnih diskova, korisnik će dobiti optimalne performanse i brzo učitavanje sistema. Tu je podrška za do dva eksterna ekrana.

eliteone800

Da bi se osigurala učinkovitost tokom godine serija HP EliteOne 800 prolazi kroz 115.000 sati testiranja programima HP Total Test Process. HP EliteOne 800 dolazi sa softverom HP Client Security i upravljačkim funkcijama Intel vPro i HP BIOS. Instalirana opcija sa RAID tehnologijom pruža veću sigurnost podataka na diskovima.

HP EliteOne 800 AiO će biti dostupna u aprilu po ceni od 999 evra.

Izvor: HP

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes