HP održao prezentaciju nove serije štampača Officejet Pro X

HP je održao zvaničnu prezentaciju novog štampača serije HP Officejet Pro X, kojim kompanije imaju priliku da se efikasnije odgovore na izazovIma štampe.

Nova generacija štampača koji koriste HP Pagewide, omogućavaju korisnicima i kompanijama da značajno uštede na vremenu i da značajno smanje troškove štampe. Serija štampača HP Officejet Pro X obezbeđuje profesionalni kvalitet štampe u boji. U isto vreme oni su više nego duplo većom brzinom štampanja i duplo nižom cenom štampe u odnosu na laserske štampače. Officejet Pro X najbrži desktop štampač na svetu, rezultati štampe  koji su upisani u ” Ginisovu knjigu rekorda “.

hp stamapc X

Štampač kreiran na platformi sledeće generacije sa tehnologijom X PageWide, obezbeđuje brzinu štampe do 70 strana u minuti.

Ova tehnologija se već koristi u naprednim uređajima HP Inkjet Web Press. Fundamentalno novi pristup u procesu štampanja će izbeći večno pitanje: “Šta je bolje da izaberete Inkdžet ili laserski štampač ” HP Officejet Pro X uključuje prednosti oba sistema štampanja. Glavna tajna uspeha HP PageWide je da koristi fiksnu glavu za štampanje koja ima 42 240 mlaznice celom širinom stranice. 

Međutim, brzina štampe nije jedina prednost novih tehnologija. Štampanje na novoj seriji štampača HP Officejet Pro X, više ne moraju da brinu o trajnosti dokumenata. Ovaj uređaj koristi kertridže X 970 / 971 pigmentnih mastila pružaju profesionalni kvalitet i integritet štampanih dokumenata, u skladu sa ISO 11798.

Veliki kapacitet je do 9200 stranica i kapacitet papira do 1.050 listova može da smanji vreme za servisiranje uređaja. Displej osetljiv na dodir sa dijagonalom od 10,9 cm omogućava da obavljate većinu zadataka bez odstupanja od štampača, a širok spektar web servisa omogućava da pristupite uređaju sa bilo kog mobilnog uređaja.

Uređaji Officejet Pro X dizajniran je za male i srednje radne grupe ( od 3 do 15 ljudi ) i omogućavaju Vam da odštampate velike količine dokumenata, koji su neophodni za rast i razvoj poslovanja.

Izvor: HP

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes