HTC će uskoro izbaciti Desire 620 smartfon

Kako bi se osigurao da će prihodi nastaviti rasti i ubuduće, HTC dok završava jedne istovremeno priprema i nove modele smartfona. Najnoviji model na kojem ova kompanija radi javnosti će nešto kasnije biti predstavljen pod nazivom – Desire 620.

HTC Desire 620 smartphone

Prema brojčanoj oznaci ovaj model bi trebao zameniti skoro godinu dana stari Desire 610 model, kojeg je HTC predstavio početkom ove godine. U prilog toj tvrdnji idu najnoviji podaci koje je objavio tajvanski NCC (tajvanska verzija američkog FCC-a). Nažalost još uvek nema detaljnih specifikacija budućeg smartfona, već samo kako će HTC Desire 620 nuditi u dve verzije.

HTC Desire 620 smartphone 1

Prva verzija imaće naziv Desire 620h i predstavljaće model koji će podržavati 3G (HSPA) mreže, dok će drugi model biti onaj naziva Desire 620u koji će doneti i podršku za 4G (LTE) mreže. Iz nepotvrđenih podataka poznato je još samo kako će oba modela biti Dual SIM modeli, odnosno kako će isti moći koristiti dve SIM kartice.

Vreme kada će se Desire 620h/Desire 620u naći na tržištu i po kojoj ceni u ovom trenutku nije poznato, kao ni to da li se radi o globalnom ili modelu limitiranom samo za azijsko tržište.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes