HTC će uskoro predstaviti dva smartfona sa naprednim “Selfi” mogućnostima

Ne tako davno, HTC je poslao pozivnice za prezentaciju, koja će se održati 8. oktobra u Njujorku. Na poziv vidimo devojke koje prave “selfi” fotografiju. Nepotrebno je raspravljati zbog čega je ova slika izabrana.

htc smartfon
Prema Upleaks, HTC planira predstaviti uređaj kodnog naziva EYE. To je snažan naglasak na neku funkciju smartfona (možda govorimo o naprednoj prednjoj kameri sa blicom). U ovom trenutku znamo da će dobiti quad-core Qualcomm Snapdragon procesor 801 i 5,2-inčni ekran sa rezolucijom od 1920 x 1080 piksela. Osim toga, uz komplet telefona će biti dostupno posebno objašnjenje kako najlakše podesiti telfon za “selfi” fotografije kao i to kako ih brzo podeliti sa drugima.

htc smartfon1

Isto tako, biće predstavljena novu verziju svog vodeći smartfona One (M8), koji će primati ažuriranu fotomodul. Konkretno, umesto kritikovane 4-ultrapikselne kamere, biće 13-megapikselna. S obzirom da je kodno ime za smartfona – M8_EYE, očekuje se da će se poboljšati i prednja kamera.

Navodi se da su specifikacije M8_EYE uglavnom iste kao i One (M8). Dakle, možemo očekivati ​​5-inčni ekran sa Full HD rezolucijom i procesor Qualcomm Snapdragon 801.

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes