HTC One M8 Prime sa kamerom od 18 megapiksela i HD displejom

Kompanija HTC, kao i konkurencije iz Samsunga, i ove godine obećavaju da će predstaviti najnapredniju verziju svog trenutno vodećeg smartfona. Umesto modela HTC One M8  će doći mnogo snažniji HTC One M8 Prime.

Prema informacijama na internetu o tome šta će biti novi super-smartfon HTC, pominje se i najava koja će se održati “negde u septembru” ove godine.

htc one m8 prime

HTC One M8 Prime će dobiti 5,5-inčni displej sa rezolucijom od 2.560 x 1.440 piksela, snažni Quad-Core procesor Qualcomm Snapdragon 805, 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije (očito, proširiva putem microSD kartice). Novitet će biti opremljen sa novim multi-mode modemom Qualcomm MDM9x35, koji podržava prenos podataka u LTE mrežama pri brzinama do 300 Mbit/s.

Važno je da će HTC One M8 Prime dobiti ažuriranu glavnu kameru, sa preciznom dual kamerom. No, ovaj put to će biti kombinacija 5-ultrapikselna / 18-megapikselna kamera. Međutim, snažan 18-megapikselni modul neće se koristiti za slikanje (za to će poslužiti 5-ultrapikselna kamera), jer je potrebno stvoriti dubinu okvira i fokusiranje.

htc one m8- prime

Veliko je pitanje je koliko će to koštati takav napredni HTC smartfon. Uostalom, tajvanska kompanija i sada nudi skuplje rešenje od konkurencije. Novi HTC One M8 Prime, će verovatno biti još skuplji uređaj.

Izvor: G4Games

 

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes