HTC One M9 će se u slobodnoj prodaji naći od 1. marta

HTC One M9 Hima, novi metalni flagship impresivnih specifikacija, trebao je biti predstavljen na ovogodišnjem sajmu CES, no tajvanska nas je kompanija počastila tek predstavljanjem nekoliko slabijih modela Desire.

Odloženo predstavljanja HTC-a One M9 verojatno je povezana sa problemima sa kojima se susreo Qualcomm Snapdragon 810, no čini se da nije prevelik. Kompanija je, naime, odabranim novinarima poslala pozivnice za posebnu konferenciju koja će se održati 1. marta.

HTC One M9Budući da HTC trenutno u planu nema drugih telefona osim naslednika HTC-a M8, za očekivati je da će na dan konferencije M9 Hima stići u slobodnu prodaju. Konferencija će biti održana u sklopu MWC-a (Mobile World Congress) koji je na rasporedu početkom marta i održava se u Barseloni. Dodatne temelje nagađanjima o izlasku HTC-a One M9 na tržište upravo na taj datum daje i činjenica da je HTC prvi veliki proizvođač koji je poslao pozivnice za vlastitu konferenciju na MWC-u.

Iako zvanične informacije još uvek ne postoje, procurele specifikacije HTC-a One M9 kažu da će se u metalnom kućištu ovog telefona naći Snapdragon 810, 3 GB RAM-a, 32 GB flash memorije, te da će sve biti zaokruženo 5-inčnim 1080p ekranom i 20,7-megapikselnom zadnjom te 13-megapikselnom prednjom kamerom.

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes