HTC priprema vodootporan smartfon One (M8) Plus i One (M8) Advance u plastičnom kućištu

Prema poslednjim informacijama objavljenim na internetu, tajvanska kompanija HTC priprema ne jedan nego dva nova modela vodećeg smartfona One (M8). Već se znaju imena novih proizvoda – One (M8) Plus i One (M8) Advance.

HTC-M8-Prime-04-image

HTC One (M8) Plus, prema glasinama izvori kažu, nije ništa drugo nego smartfon pod kodnim imenom One (M8) Prime. Međutim, karakteristike modela One (M8) Plus se razlikuju od predviđenih specifikacija One (M8) Prime.

HTC-M8-Prime-01-image

Kao i standardni model One (M8), smartfon One (M8) Plus ima metalno kućište. Međutim, ovde je poboljšana zaštita od vlage. Takođe je najavljena rezolucija ekrana od 2560 x 1440 piksela, 13-megapikselni fotoaparat sa optičkom stabilizacijom slike, Quad-Core Qualcomm Snapdragon 805  procesor i 3 GB RAM-a. S obzirom na činjenicu da će HTC One (M8) Plus, prema glasinama biti objavljen ove jeseni u isto vreme kao i iPhone 6, može se pretpostaviti da je tajvanski proizvođač spreman da se takmiči sa Appleom.

Što se tiče HTC One (M8) Advance, ovaj smart telefon ima plastično kućište i mnogo pristupačniju cenu sa identičnim funkcionalnostima. Čini se da se biti snabdevena ​​tržišta Azije. Nije poznato hoće li se ova dva nova modela prodavati u svim regijama.

Oba modela će biti dostupna na jesen. Cena uređaja je nepoznata.

Izvor:

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes