Huawei predstavio MediaPad M1 – LTE tablet

Huawei je u svoju ponuda smart uređaja na Android operativnim sistemima uvrstio još jedan takav uređaj – MediaPad M1 LTE tablet.
Huawei MediaPad M1Dimenzije tableta iznose 214,4 x 120,7 x 7,9 milimetara i težak je otprilike 329 grama. Unutar kućišta debljine 7,9 milimetara našlo se dovoljno mesta za 8-inčnim IPS ekran rezolucije 1280 x 800 piksela i gustoće 188 PPI-a, te za četverojezgarni Hisilicon Kirin 910 SoC takta 1,6 Ghz. Za grafički deo posla brine se Mali-450 MP4 grafika, dok bi neometani rad operativnog sistema i pratećih aplikacija trebalo osigurati 1 GB RAM-a.
Huawei MediaPad M1-1Tablet je dostupan u dve verzije od kojih jedna raspolaže sa 8 GB interne memorije, dok druga dolazi sa duplom količinom skladišnog prostora za korisničke podatke – 16 GB. Oba modela imaju i standardnu podršku za micro SD memorijske kartice pomoću kojih možete po potrebi proširiti skladišni prostor za dodatnih 32 GB.

Huawei MediaPad M1-2Huawei je MediaPad M1 opremio i sa dve kamere rezolucija 5 MP (zadnja) i 1 MP (prednja) od kojih zadnja kamera podržava i autofocus.

Huawei MediaPad M1 -4

Nadalje tu je podrška za standardne audio i video formate, GPS, Wi-Fi i Bluetooth, dok bi se za kvalitetan zvuk trebali pobrinuti stereo zvučnici koji su smešteni sa prednje strane tableta. Tablet podržava SIM kartice i LTE mreže tako da se isti može koristiti i kao poveći smartfon.

Huawei MediaPad M1 - 5U tom slučaju veseliće Vas spoznaja da isti podržava TalkBand narukvicu koja će Vam omogućiti diskretnije telefoniranje ako se odlučite tablet koristiti i kao zamenu za smartfon.

Huawei MediaPad M1 - 6Nažalost Huawei je ovaj tablet odlučio opremiti sa starijom Jelly Bean (4.2) verzijom Android operativnog sistema uz kojeg dolazi i njihov Emotion UI 2.0 korisnički interfejs. Tablet se napaja pomoću baterije kapaciteta 4800 mAh što je dovoljno za 8 sati neprekidnog gledanja video zapisa visokog kvaliteta.

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes