Huawei priprema moderan i snažan smartfon Ascend S serija

Huawei je dokazao da je jedan od najuspešnijih proizvođača mobilnih uređaja, isporučio je prošle godine oko 52 miliona pametnih uređaja (mada ne dostiže svoj cilj od 60 miliona). Veći deo ovog uspeha je postignut uspehom modela Ascend P6.

Ascend s

Međutim Ascend P6 se ne može u potpunosti nayvati tipičnim vodećim modelom, je njegove karakteristike su daleko od vrha (za 2013). Da, imamo i liniju Huawei Ascend D, ali ima bez izražajan dizajn i iskreno slabo se prodavao,a to je usledilo nakon slabe marketinške podrške.

Sada, prema kineskim medijima, Huawei planira da kombinuje ove dve linije u jednu – Ascend S. Uređaj će biti drugačiji, moderan dizajn i vrhunska završna specifikacija.

Navodi se da će prvi smart telefon iz nove serije biti dostupan ove godine (možda čekamo najavu krajem februara na sajmu MWC 2014). Njen razvoj je sada u toku, ovaj važan projekat za kinesku kompaniju nadgleda šef kompanije Huawei Device, Ričard Yu.

U ovom trenutku znamo da će prvi predstavnik serije Ascend S dobiti displej sa rezolucijom od 2560×1440 piksela, 64 – bitni procesor (to je nedavno izjavio šef kompanije Huawei Device), 3 GB RAM memorije i 16 GB interne memorije, 16 – megapiksela kamera , baterije kapaciteta 3050 mAh i izuzetno tanak 6,9 mm. Međutim ,cene takvih uređaja će biti oko 610 evra, koji ga stavlja rame uz rame sa modelima od Samsung i Apple-a.

Izvor: My Drivers

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes