Igra Watch Dogs uz grafičku karticu Nvidia GeForce GTX Titan

Nvidia je u saradnji sa Ubisoftom svojim kupcima odlučila pokloniti besplatan primerak nadolazeće igre Watch Dogs koja će se moći dobiti kupovinom jedne od odabranih grafičkih kartica Nvidia.

watchdogs-nvidia-geforce-gtx-bundle-graphic-640px

Kod za preuzimanje Watch Dogsa biće uključen uz Nvidia GeForce GTX Titan, 780Ti, 780, 770, 760, 690, 680, 670, 660 Ti te 660 grafičke kartice. Nakon kupovine odgovarajuće kartice kod je moguće iskoristiti na zvaničnoj stranici Nvidije, jednostavnim upisivanjem vlastitih podataka, čime će se osigurati Uplay verzija ovog potencijalnog hita. Opisana kao “perfektno i revolucionarno iskustvo naredne generacije,” igra Watch Dogs staviće Vas u ulogu Aidena Pearce-a, brilijantnog hakera čija kriminalna prošlost dovodi do nasilne porodične tragediije. Tražeći pravdu, pratićete i nadzirati sve oko vas, imaćete pristup kamerama koje se nalaze u svakom kutku, preuzimaćete lične podatke kako biste locirali metu, kontrolisaćete ulično osvetljenje i javni saobraćaj kako biste zaustavili neprijatelja i još mnogo toga.

Sa NVIDIA TXAA i HBAO+ tehnologijama koje donose interaktivno i impresivno iskustvo igranja, jasno je da će gejmeri jedva dočekati da zaigraju Watch_Dogs, posebno imajući u vidu pohvale koje je dobio zvaničan trejler. Predstavljen pre samo dve nedelje, trejler je već imao više od 650,000 pregleda. Za gejmere, Watch_Dogs predstavlja suptilan spoj single-player igre i akcije koja uključuje više igrača na način koji nikada ranije nije viđen, a Ubisoft je otišao korak dalje stvorivši jedinstvenu ctOS mobilnu aplikaciju za korisnike pametnih telefona i tablet uređaja, omogućavajući još lakši pristup zabavi. 

 

Watch Dogs na tržište stiže krajem idućeg meseca, 27. maja, i to za PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 i PlayStation 4.

Izvor

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes