Inno3D je predstavio snažnu grafičku karticu GeForce GTX 780 Ti iChill DHS

U prodaji je dostupna moćna grafička kartica GeForce GTX 780 Inno3D Ti iChill DHS, dizajnirana za korišćenje na desktop računarima i sistemima za igru.

inno1

Grafiki akcelerator dizajniran je za rad u ekstremnim uslovima Skraćenica DHS u nazivu kartice znači Double Hand Selected grafički čipovi sa dvostrukom kontrolom kvaliteta, koji osigurava pouzdan i stabilan rad na visokim opterećenjem i overclocking. Odgovorna za gubitak toplote je vrlo učinkoviti sistem hlađenja Herculez X3 Ultra sa masivnim radijatorom sa toplotnim cevima i tri ventilatora.

Primena kvalitetnih komponenti i snažanog hladnjaka dopušteno je da se značajno poveća radna frekvencija: Konkretno, frekvencija grafičkog jezgra je oko 1085 MHz umesto 875 MHz kod referentnog proizvoda. U “turbo” režimu je frekvencija 1150 MHz, a ne kao 928 MHz u standardnim režimu. Frekvencija memorije povećana sa 7000 na 7200 MHz.

Video adapter Inno3D GeForce GTX 780 Ti iChill DHS podržava API DirectX 11.2 i OpenGL 4.4, sabirnicu PCI-E 3.0, kao i tradicionalne tehnologije u vlasništvu kompanije NVIDIA (SLI, PureVideo, 3D Vision i PhysX). Za povezivanje sa ekranom ima četiri konektora HDMI, DisplayPort, DVI-I i DVI-D.

Izvor: techpowerup.com

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes