iPad dobio Facebook Messenger

iPad je napokon dočekao izlazak Facebook  Messengera aplikacije dizajnirane posebno za ove uređaje. Dosada su vlasnici koristili uvećanu iPhone aplikaciju, dok nova verzija Facebook  Messengera 7.0 donosi novi dizajn za iPad tablete.

messenger-ipadIako je Facebook kupio WhatsApp još pre pet meseci, izgleda da kompanija još uvek nije sigurna kojoj aplikaciji za dopisivanje bi dala prednost u ovom trenutku. Facebook Messenger za iPad kombinuje dizajn iPhone aplikacije sa detaljima Appleove vlastite aplikacije poruka i Yahoo Messengera.

Prilikom prvog pokretanja aplikacija Vam nudi opciju uključivanja push obaveštenja, kao i mogućnost uključivanja deljenja svoje lokacije.
Kao i kod verzije za iPhone smart telefone, u aplikaciji se nalazi popis nedavnih razgovora, opcija za pokretanje grupnih razgovora, a moguće je pretraživati koji su prijatelji trenutno aktivni na ovoj društvenoj mreži. Sama obaveštenja se mogu isključiti na sat vremena ili do sledećeg jutra, kako Vas prijatelji ne bi uznemiravali.

Jedna od prednosti korišćenja ove aplikacije je što ne morate imati Apple ID za njeno korišćenje, tako da se praktično može koristiti na svim platformama odnosno operativnim sistemima.

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes