iPad sa 12,9-inčnim ekranom će biti objavljen u 2014-toj

Još jedna potvrda glasine o razvoju velikog iPad došla je iz Tajvana. Objavio je DigiTimes pozivajući se na izvore oda strane dobavljača, tvrdi da se da će masovna proizvodnja 12,9-inčnog tableta pod markom Apple će početi u drugoj polovini 2014. godine.

ipad12.9

Za skalpljanje uređaja će biti odgovorna kompanija Quanta Computer, kako bi se izbegli problemi u proizvodnji. U prodaji neće biti u trgovinama do kraja iduće godine.

Očekuje se da će iPad sa velikim ekranom se proizvoditi u ograničenom obimu, jer 12,9-inčna veličina ekrana nije popularan na tržištu.

Izvor je takođe rekao da će masovna proizvodnja kompjuterizovanih satova iWatch, o kojim se često pisalo u medijima, biće lansiran u drugom kvartalu 2014. Apple partneri na ovom projektu biće kompanije Inventec, Quanta i Foxconn.Obim porudžbina za svakog od njih još nije utvrđen.

Trenutno proizvođači komponenti za “Apple” će pametno utrošiti sate probnih testiranja svojih proizvoda kao i gotovog prototipa iWatch. I pored njihovih napora neće biti spreman za masovnu proizvodnju u prvom tromjesečiju 2014. godine, kada se očekuje da će Apple predstaviti uredjaj..

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes