iPhone 5S Supernova smartfon od zlata sa Swarovski kristalima

U svetu postoji još jedan skup modifikovani smartfon AppleiPhone 5s Supernova. Poznati britanski proizvođač nakita kompanija Goldgenie, poznat po svojim ekskluzivnim opcijama sa Samsung GALAXY S4 koji košta 2,700 dolara, HTC One sa cenom od 3200 dolara i HTC One mini za 2,300 dolara.

SupernovaIphone

Kućište iPhone 5s Supernova izrađeno je ručno od 24-karatnog zlata i ukrašen sa puno Swarovski kristala (njihov broj Goldgenie nije objavio). Smartfon je upakovan u posebnoj kutiji napravljenoj od hrasta i ima sertifikat o autentičnosti. Ostalih razlika od originalnog uređaja nema.

Cena iPhone 5s Supernova sa 16 GB memorije je 3200 funti (oko 5200 dolara). Verzije sa 32 i 64 GB memorije koštaće kupce skuplje za 100 i 200 funti.

Podsetimo se da je Apple iPhone 5s prvi na svetu smartfon izašao sa 64-bitnim procesorom. Sa novim procesorom A7, performanse uređaj su skoro udvostručene u odnosu na iPhone 5. Pored toga, podržava i OpenGL ES 3.0.
Kod iPhone 5s prvi put se pojavio senzora Touch ID, koji Vam omogućava da bezbedno otključate Vaš iPhone sa jednim dodirom prsta. U taster “Home” je ugrađen senzora dodira ID koji koristi safir staklo koje je prethodno podvrgnuto laserskoj obradi, i osetljive senzore na dodir. Touch ID radi otisak u visokoj rezoluciji, a zatim analizira ga čitanjem rezultata iz bilo kog ugla.
Izvor: Goldgenie

 

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes