iPhone 6 će dobiti ultra-tanko kućište

Sonny Dickson – Izvor prethodno objavljenih određenih informacija koje se odnose na vreme izlaska modela iPad Air i iPad mini sa Retina ekranom. Sada, navodi u svom microblogu karakteristike Apple modela iPhone 6.

Podaci Sonny Dicksona su veoma mogući tj. nije daleko od toga da to bude sledeći iPhone.

iPhone 6

Prema njegovim ječima, Apple iPhone 6 (ili iPhone Air) će dobiti ultra-tanko kućište. Njegova debljina jće biti neverovatnih 5,59 mm. Ako je to istina, novi iPhone će automatski postati prvak na smartfon tržištu u ovom segmentu, što je rekord modela Vivo X3.

Druga od karakteristika je postao Apple A8 procesor sa maksimalnom frekvencijom takta od 2,6 GHz. U to, usput, verujemo manje – svi čipovi Apple-a nisu koristili tako visoke frekvencije, a prikazuju visoke performanse i nisku potrošnju energije (iPhone 5s, primer, frekvencija procesora je samo 1,3 GHz).

iPhone -6

Na kraju, Sonny Dickson je izjavio da će ekran na novom iPhone-u 6 se moći pohvaliti gustoćom od 389 ppi, što je neznatno više od svojih prethodnika (326 ppi). S obzirom da se dijagonala ekrana od budućeg Apple smartfona očekuje da će biti 4,7 inča, njegova rezolucija je veća od HD-a, ali manji od Full HD rezolucije. Ako bi bili apsolutno precizni, sa aspekta odnosa, kao kod modela iPhone 5/5s/5c, 4.7-inčnom dijagonalom, rezolucija treba da bude 1593×897 piksela.

Podsetimo da, prema najnovijim podacima, Apple iPhone 6 će biti predstavljen u septembru. 

Izvor: Sonny Dickson

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes