iPhone 6 izlazi u septembru ?

Pojavila se još jedna potvrda da će novi iPhone biti objavljen u dve verzije u trećem kvartalu godine. Izvor nove neformalne informacije postao je autoritativni japanski list Nikkei.

Prema njihovim rečima, u septembru Apple će predstaviti dva smartfona sa displejima od 4,7 i 5,5-inča, sa većom rezolucijom od sadašnjih Apple modela. Oba uređaja će se zvati iPhone 6.

iphone 6

Izveštaji izvora govore da su već počeli proizvodnju nekih komponenti za gadžete, kao što su skeneri otisaka prstiju i čipova za LCD displeje. Displeji će biti na proizvodnoj liniji u aprilu – junu. Oni koji će biti angažovani po ovom pitanju su Sharp, Japan Display i LG Display.

Nema podataka o specifikacijama iPhone 6, ovaj japanski izvor nije o tome govorio. Ranije je bloger Sonny Dickson napisao da će iPhone 6 dobiti 4,7-inčni Retina Display Ultra sa 389 ppi piksela gustoće i Apple A8 procesor sa frekvencija od 2,6 GHz..

iphone 6.

Prema analitičarima KDB Daewoo Securities Research, uređaj će biti opremljen sa 2 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, 8-megapikselnom osnovnom i 3,2-megapikselnom prednjom kamerom, i 4,8-inčnim displejom sa rezolucijom od 1920 x 1080 piksela. Stručnjaci takođe predviđaju izgled 5,5-inčnog tablet-fona marke Apple koji će izaći u trećem kvartalu. Analitičar UBS Steve Milunovich veruje da velikih iPhone neće biti objavljen ove godine.

Izvor: Nikkei

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes