Kako da se ne izgubite na inostranom aerodromu ili železničkoj stanici

Aero605x317

 

Glavna međunarodna čvorišta aerodroma često predstavljaju grad u malom, sa svojim kafićima, prodavnicama, rekreacijskih površina, pasažima i pokretnim stepenicama. Tako da je po dolasku na strani aerodrom lako se možete izgubiti, pogotovo ako imate jezičke probleme. Dakle, želimo da Vam predstavimo novu funkciju servisa Google Street View, koja Vam omogućava da pogledate sva područija kroz koja ćete proći pre dolaska na aerodrom ili železničku stanicu.

Zalaganjem Google agenata sa svojim prekrasnim mašinama u mapi servisa Google Maps dodat je novi sloj koji sadrži detalje o unutrašnjem prostoru međunarodnog transporta. Sada ćete ovde pronaći informacije o 16 aerodroma i 50 železničkih stanica u Americi, Evropi i Japanu.

aero520x263

Kada kliknete na jednu od oznaka, to je alat sa nazivom i vrstom oznake, pojaviće Vam se aplikacija Google Street View. Kliknite na link unutar zgrade, gde možemo slobodno da se krećemo, gde možete videte da idite na identičan način kao na Google Street View.
Google View-520x263
Možete, naravno, ovu funkciju koristiti i kao zabavu. Ali, u stvari, mi smo dobili veoma zgodan vizuelni vodič koji može zaista dobro doći, ako putujete sami u inostranstvo. Posebno znajući istrajnost Google-a, možemo pretpostaviti da će u bliskoj budućnosti, biti predstavljen kao najistaknutiji način putovanja.
Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes