Kineski Galaxy S5 košta samo 218 evra

Poznata kineska “klon” kompanija Goophone objavila je svoju verziju modela GALAXY S5 pre korejskog proizvođača. Ali oni su i dalje radili brzo, jer već sledećeg dana nakon najave modela GALAXY S5 se pojavio Goophone S5, očigledno sa sličnim karakteristika uređaja kao kod vodećeg Samsung modela.

I dok Samsung GALAXY S5 se može naručiti za 700 evra, Kinezi nude puno povoljniju cenu za svoj model i to za 300 dolara (218 evra, tri puta jeftinije).

Galaxy s5,klon

Naravno, novi Goophone S5 je lišen svih osnovnih prednosti Samsung modela i to: senera otisaka prstiju, senzor pulsa, zaštita od vlage i prašine, itd, ali u ovoj specifikaciji se ne može reći da je slab.

Kineski GALAXY S5 ima 5-inčni ekran sa rezolucijom od 1920 x 1080 piksela, osmojezgarni MediaTek MT6592 procesor sa radnim taktom od 2 GHz i grafiku Mali450 – MP4, 32 GB interne i 2 GB RAM memorije. Takođe poseduje i prednju kameru od 5 megapiksela, dok je glavna kamera 13 megapiksela, a baterija je kapaciteta 2800 mAh. Naravno, novina podržava istovremeni rad sa dve SIM kartice. Operativni sistem je Android 4.2 Jelly Bean.

Iako proizvođač nije pokazao pravu sliku smartfona, kao ni njegove dimenzije i težinu. Ali nema sumnje da je Goophone S5 vrlo sličan vodećem modelu Samsunga. Uzgred, takođe je dostupan u četiri boje: beloj, crnoj, kraljevski plava i zlatna. Kada će klon  GALAKXY S5 ući u prodaju, još uvek nije poznato.

Izvor: Goophone

Please follow and like us:
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes